≫ 

Pojavile se prve Novakove fotke sa aerodroma, evo šta radi dok čeka da napusti Australiju

 ≫ 

Prvi reket sveta će u ponedeljak ujutru stići u Dubai

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika mix
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mio

    18. januar 2022 | 07:12

    Bravo Novace "Bic Boziji", Svaka caste na istrajanju, Naviko si da pobedjues na terenu, 1 na 1, al u sudnici je drugi stil igre, Protivnik su ti sudije: 1 na 3, U tom stilu gubis i kad si u pravu . Al zato ima sudjenje van sudnice gde narod sudi (jel ima pravednije ?) Postao si, sto na terenu ni u snu nebi, Ucinili te Svetskom "Ikonom pravde " À da ni sami svesni nisu, Zasenio si im karijeru, a za zivota ce pamtiti NOVAKA. Shvatio si na vreme da se zdravlje ne dobija, nego cuva i neguje. Oni bi da ti ugroze zdravlje, al kasno se brobudili, odmako si se njihovoj kontroli, otiso predaleko, mogu samo da ti duvaju zavrat. Mnogo im tesko pada da te gledaju kako familijarno uzivas i trosis njihove pare . Valjda nam nece udariti sankcije,ili nesto gore ? À sad se obracam svim Nevakcinisanim Muskarcima. Cuvajmo se, postajemo retkoste,bicemo kidnapovani, nasa sperma ce biti dragocena i sluzice za opstanak ljudskog roda...... 🤜

  • Petar

    16. januar 2022 | 17:26

    Ukoliko ne uzvratimo jednakom mjerom onda smo saucesnici u ovom osramocivanju Srbije. A evo sta je jednaka mjera. Oni nece pobijediti ukoliko mi uradimo sljedece. Treba uvesti brojne poreze na bazi ekologije. Pa ce ljepo Tinto sam da ode a ne da se placaju penali. Znaci sud da donese odluku da se vrate sve nekretnine Srbima sta je Tinto uzurpirao plus penali i brojna sudjenja pa troskovi sudjenja na pleca Tinta. I tako unedogled sve dok Tinto ne pobjegne glavom bez obzira. A sve to sa ovom recenicom lajtmotivom: "Ekologija je veca od bilo koje kompanije i bilo kog pojedinca". Advokat Borojevic koji ce zastupati Tinto pred nasim sudom sugerisace sudiji da se treba rukovoditi dokazima na predstojecem rocistu pred troclanim sudskim vijecem kojim ce predsjedavati Zagorka Dolovac, a koja ce Borojevicu reci, doslovno citirajuci sudiju Aslopa, da se vijece nece rukovoditi dokazima i da je to zastario pravni princip (jer ko je jos cuo da se koriste dokazi u pravnom postupku - to rekavsi, Zagorka ce se u brk nasmijati Borojevicu a predstavnika Tinta poslati nazad u Zabelu do deportacije).

  • Vlatko

    16. januar 2022 | 16:44

    Ja mislio lupa lopticom o zid

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA