≫ 

Bezobrazluk Australijanaca ili samo genijalna marketinška ideja posle "pobede" nad Đokovićem

Marketing tim mesne industrije je maksimalno iskoristio čitavu halabuku oko Đokovića

  • 8
Australija, Novak Đoković

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Nedeljama je trajala neizvesnost oko toga da li će Novaku Đokoviću biti dopušteno da igra na Australijan Openu, na kraju je dobio rampu od Australije, vratio se kući neobavljenog posla, ali se strasti ne smiruju. Blokada Australije za najboljeg svetskog igrača je i dalje tema broj jedan u svakom ćošku tenisko sveta, iako se Australijan open uveliko zahuktava.

Đokovićev slučaj i "pobeda" Australije je toliko zaokupila svetsku javnost, kao i onu na najjužnijem kontinentu, da se ova epizoda "Srbin vs. Australija" koristi i u marketinške svrhe - zarad ruganja našem asu i zarad prodaje, u konkretnom slučaju mesa.

Naime, jedna australijska mesna kompanija specijalizovana za jagnjetinu promoviše ovih dana svoj biznis i ponudu porukom koja nedvosmisleno ukazuje na skorašnja dešavanja u Melburnu.

- Everyone's welcome at our bbq. Not Djoking (Svi su dobrodošli na naš roštilj. Ne šalimo se) - glasi u originalu reklamna poruka, u kojoj, na slušanje, nema ničeg spornog, ali ako se pogleda kako je napisana reč "ne šalimo se", sve postaje mnogo jasnije.

Autori su bili dvosmisleni, pa u ovom slučaju, osim što "not Djoking" ima osnovno značenje, znači i da Novak Đoković jedini nije pozvan na njihov roštilj.

Bezobrazluk Australijanaca ili samo dobar marketinški potez - procenite sami.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    19. januar 2022 | 15:09

    Rugati se devetostrukom! šampionu eej. Pa to mogu samo idioti! Bedni su i jadni koji to rade. Možeš možda da ga ne voliš ali ako imaš zrnce morala, morate da ga poštujete! Danas nam o poštenju govore nepošteni, o istini - lažovi, a o etici - nemoralni. Sami sebi pljuju u lice.. Fuj.

  • Mihailović

    19. januar 2022 | 15:04

    I Hitler bi im zavideo, koji nije volio tamnopute, a svejedno je gledao najboljeg svetskog tamnoputog atletičara kako osvaja 3 zlatne medalje...

  • Duska

    19. januar 2022 | 15:53

    Rekose potomci kurvi i robijasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA