Iznenadiće vas koliko košta noćenje u hotelu u kojem je Novak odseo na Žabljaku

Najbolji teniser sveta odmara u Crnoj Gori posle torture koju je doživeo u Melburnu odakle je deportovan pred Australijan open

  • 42

Video: Duhoviti Crnogorac opet naleteo na Novaka: Vidiš šta se desi kad snimiš vic sa mnom?

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se nalazi na Žabljaku, gde je odseo u hotelu Polar Star.

Đoković u Crnoj Gori odmara nakon što je u Melburnu doživeo sramnu torturu, a na kraju i deportaciju, zbog koje mu je onemogućeno da učestvuje na Australijan openu i da brani titulu i napadne rekordni 21. Grend slem trofej.

Najbolji teniser sveta je nakon deportacije iz Australije kratko bio u Beogradu, gde je viđen na liturgiji za Bogojavljanje u crkvi Ružici na Kalemegdanu, zatim je otputovao u Crnu Goru, gde je prvo viđen u Tivtu, da bi potom obišao i manastir Ostrog, a na kraju je stigao na Žabljak.

Fanovi ga opsedaju u ovom popularnom ski centru Crne Gore, gde je viđena i interesantna situacija sa jednim Instagram influenserom, koji mu je za večerom ispričao vic o Federeru i Nadalu i nasmejao ga do suza.

Inače, Novak je smešten u hotelu Polar Star, koji nije među najluksuznijima na Žabljaku, iako na raspolaganju ima raznovrsne sadržaje, u koju je uključen i spa centar, kao i masaže.

Cena noćenja za sobu je oko 7.000 dinara. Primera radi, neki od hotela na Kopaoniku i Zlatiboru koštaju do tri, pa čak i do pet puta više od hotela u kojem je odseo Đoković, kome očigledno "ne pati" od luksuza i ponaša se kao sav normalan svet, što se može videti i na Žabljaku, gde večera sa običnim narodom i pristaje da se fotografiše sa fanovima koji ga zamole za to.

Video: Pomama za Noletom na Žabljaku, armija fanova oduševljena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    22. januar 2022 | 12:48

    И? Шта онда? Човек је муком и поштено зарадио сваку пару! Ужива за своје паре!

  • Vip

    22. januar 2022 | 14:56

    Kad je mogao da spava sa migrantima u smeštaju zašto ne i ovde. Normalan čovek. Nije kao ovi nanudženi bizmismeni.

  • Goca

    22. januar 2022 | 14:51

    Ziveo ti nama Nole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA