≫ 

Neko je Medvedev, a neko Kafeljnjikov: Čuveni Rus proziva Đokovića posle pobede zemljaka

Jevgenij priželjkuje trofej u Melburnu za Danila

  • 6
Novak Đoković

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji ruski teniser Jevgenij Kafeljnjikov raspoložen je za peckanje navijača Novaka Đokovića, posle pobede njegovog zemljaka Danila Medvedeva nad Kanađaninom Ouže Alijasimom u četvrtfinalu Australijan opena.

Medvedev je nakon meča šmekerski spomenuo Đokovića, zbog čega mu je publika zviždala, a sve ovo je očigledno veoma zabavilo Kafeljnikova.

- Dosadan Australijan open 2022. bez najboljeg muškog igrača na svetu? - postavio je Kafeljnikov pitanje, uz emotikon koji namiguje.

 

Rus je time aludirao da je turnir vrlo zabavan iako nema Đokovića, a podsetio je i na Australijan open iz 1999. godine, koji je upravo Kafeljnikov osvojio, baš kada tada najbolji igrač sveta Pit Sampras (inače Novakov idol) nije učestvovao.

Đoković je ove godine bio deportovan od strane australijskih vlasti koje su mu ukinule vizu, a Kafeljnikov očito priželjkuje isti ishod - trofej za Rusa.

Video: Medvedev o Đokoviću: Nigde nisam video zašto mu je poništena viza, a mene to zanima! Koji je razlog?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STOJKE

    26. januar 2022 | 18:18

    E to je tako u životu.Nema Samprasa AO osvoji Kafeljnikov,Nema Djokovića turnir će osvojiti Medvedev. Razlika je samo što je ovaj drugi dobar čovek,i to pošteno prizna,a ovaj prvi je ljudski ološ,pa se time ponosi.Kratko jasno KAD NEMA MAČKE,MIŠEVI KOLO VODE.

  • Bane

    26. januar 2022 | 19:09

    Lepo je rek'o Duško Radović...Kad je neko glup teško mu je nešto objasniti. Nije ni svestan šta je rekao.

  • СрбРус

    26. januar 2022 | 18:23

    Радујемо се да неко Православан наследи трон. Не знам што се неко горди ,када до 20 ГС и 357 недеља на 1.месту много треба,и дал ће бити?!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA