≫ 

Oglasio se advokat Novaka Đokovića

Demantuje pisanje pojedinih medija o krivičnoj prijavi protiv najboljeg tenisera sveta

  • 22
Novak Đoković, Australijan open

Foto: AP/Tanjug

Udari na Novaka Đokovića nastavljaju se i dve nedelje nakon sramne deportacije iz Australije, a pored zapadnih medija, ima i onih iz Srbije koji su se priklonili tome, pa su tako u poslednjem tekstu BBC-ja, gde je analiziran Novakov PCR test, u pomoć Britancima stigli i srpski novinari, kao i srpski naučnik.

Upravo zbog navodnog problema oko PCR testa, koje je demantovao i član kriznog štaba dr Zoran Gojković, koji je pre nekoliko nedelja istakao da je test Novaka Đokovića validan i izdat od strane nadležnog organa Republike Srbije.

Međutim, pojedini mediji plasirali su i informaciju da su pojedini podneli krivičnu prijavu protiv NN lica, navodno zbog falsifikovanja Novakovog rezultata na PCR testiranju.

Advokat najboljeg tenisera sveta Goran Draganić, tim povodom je dostavio saopštenje medijima u kojem je demantovao da postoji bilo kakva krivična prijava protiv Novaka Đokovića.

- Povodom objavljivanja netačnih informacija u pojedinim medijima da je protiv Novaka Đokovica podneta krivična prijava i da se protiv njega vodi krivični postupak, želim da obavestim javnost da sam od Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dobio zvanično obaveštenje da ovo javno tužilaštvo nije pokrenulo krivično gonjenje protiv Novaka Đokovića, niti je protiv njega podneta bilo kakva krivična prijava - poručio je advokat najboljeg tenisera sveta.

Video: Dolazak Novaka digao Budvu na noge: Oduševljena masa okružila Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    28. januar 2022 | 17:05

    Što javno ne izadju ti glasno govornici i mrzitelji Novaka da vidimo u čemu je njihov problem. Pa zar i naš narod treba da osuđuje Novaka koji je odlučio da se ne vakciniše, sramota je da smo toliko prodane duše!!!!!!

  • Toma M.

    28. januar 2022 | 16:34

    Postovani i nepostovani, dali vama, pogorovo,, nepostovanima,, jos uvek nije jasno da je NOVAK DJOKOVIC, ZA SVAGDA U SVETU PLANETARNI.!! I Da je Nole, ambasador Srbije dozivotni!! Da je takodje, kao i Nikola Tesla za. Izume i tehnička unapredjena jedinstven, a Novak za tenis!!!! Svi ostali koji ne postuju Novaka Djokovica,, neznaju da neznaju,, AMIN.

  • Zoran

    28. januar 2022 | 16:30

    To je sramota za naciju ako od nas nema podrsku jednoglasnu,sramota ako mi uopste znamo sta to znaci!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA