≫ 

Lude scene sa finala Australijan opena: Novak nije tu, ali se na tribinama "Rod Lejvera" vijori srpska zastava

Tu je i popriličan broj ljubitelja tenisa našeg porekla

  • 6
Srpska zastava, Melburn Foto: Printscreen / Eurosport

Svetska teniska scena pomno prati dešavanja sa jutrošnjeg finala Australijan opena između Rafaela Nadala i Danila Medvedeva. Nekako ostaje velika žal što u borbi za titulu iz dobro poznatih razloga ne gledamo najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, ali neki motivi sa tribina podsećaju sve aktere i publiku na dešavanja od pre oko petnaest dana.

Naime, na tribinama "Rod Lejver arene" u Melburnu prisutni su mnogobrojni srpski navijači, a jedan u njih nekoliko puta bio je u kadru televizijskih kamera kada je širom razvio svoju srpsku zastavu.

Naš navijač se sigurno nadao da će nakon kupljenih karata u finalu zaista i gledati Novaka, ali nije želeo da propusti vrhunski spektakl između Medvedeva i Nadala, pa je ipak došao u Melburn park.

Fotka se za jako kratko vreme proširila na društvenim mrežama, a mnogi je upoređuju sa onom od pre par godina kada je takođe u Australiji jedan srpski navijač na tribinama obukao majicu na kojoj je pisalo "Srbija protiv celog sveta", aludirajući na Novakovu borbu protiv najjačih rivala.

Video: Advokat Toma Fila savetuje Novaka Đokovića sta da uradi u vezi sa deportacijom i izbacivanja sa AO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA