≫ 

Rafael Nadal u suzama: Španac pokazao emocije nakon ispisivanja istorije!

Neverovatan turnir za Rafu

  • 18

Video: Pitali smo Beograđane za koga će navijati u finalu Australijan Opena između Nadala i Medvedeva

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Rusa Danila Medvedeva nakon velikog preokreta i preko pet sati igre sa 3:2 i ispisao istoriju osvojivši 21. Grend slem trofej.

Ovo je Nadalu i druga titula na Australijan openu, pa je tako postao jedini teniser ikada uz Novaka Đokovića koji je osvojio svaki Grend slem makar dva puta.

Nadal nije znao ni da li će da putuje u Australiju tri dana pre leta. Bio je zaražen korona virusom, pre toga se borio sa teškom povredom stopala, ali je skupio snage, došao u Melburn i iskoristio na pravi način to što tamo nije bilo Đokovića, te ispisao istoriju.

Kada se sve to ima u vidu, jasno je koliko ova titula znači španskom teniseru. On emocije nije krio, već ih je izbacio iz sebe, a kako je to izgledalo pogledajte u galeriji ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mačva

    30. januar 2022 | 16:03

    Da je pobedio u normalnom okolnostima imao bi moju podršku ovako ima moje gađenje ispao je dno dna od čoveka da je morala država da mu pomogne da osvoji trofej to za mene nije pobeda

  • Šone

    30. januar 2022 | 15:33

    Rafa , nisi ti ispisao istoriju . Ispisali su istoriju ljudi koji su ti sklonili njevećeg protivnika zarad globalnog interesa i ..naravno..farmaceutska industrija steroida ....

  • Hogsr

    30. januar 2022 | 15:52

    Ne vredi to nista zna i Nadal.ko je najbolji...ovaj turnir je osvojio jer su to zeleli Australijanci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA