≫ 

Šmekerski odgovor Nadala na pitanje novinara o Novakovoj poruci: "Uvek smo se poštovali..."

Španac kaže da je ponosan kako su on i njegovi najveći rivali shvatili ovo rivalstvo i kako su se ponašali tokom čitave karijere

  • 7
Rafael Nadal, Australijan open 2022 Foto: Sydney Low / Zuma Press / Profimedia

Rafael Nadal nije skidao osmeh sa lica dan posle osvajanja 21. Grend slema i svog drugog Australijan opena. Tokom tradicionalne šetnje Melburnom, Španac je pozirao sa "Normanovim peharom".

Nadalu su stigle i brojne čestitke i poruke, a posebno upečatljive stigle su od njegovih najvećih rivala, Rodžera Federera i Novaka Đokovića, koji je pokazao da je veliki čovek i srdačno je čestitao Rafi, iako se on nije proslavio komentarima na njegov račun tokom skandala vezanog za deportaciju prvog reketa sveta.

Sada, Nadal je ipak dao gospodski odgovor kada je u pitanju rivalstvo sa Đokovićem i Federerom.

- Uvek smo poštovali jedni druge, mislim da razumemo rivalstvo na pozitivan način. Da, dobio sam mnogo poruka, žao mi je što nisam mogao svima da odgovorim još. Ali, osećam se ponosnim zbog toga kako smo se ponašali tokom našeg rivalstva tokom čitave naše karijere. Na kraju krajeva, to je samo igra. Uspeli smo da ostvarimo više nego što smo sanjali kada smo bili deca. Na kraju, nije bitno da li imate jedan slem više u odnosu na druge, ili ako neko završi sa 23, a neko sa 21. Mislim da smo uradili mnogo bitnih stvari za naš sport, ostvarili smo san i uživamo. Srećan sam da sam deo ove ere koja je specijalna za naš sport - rekao je Nadal.

Video: Crnogorac ispričao vic o Federeru i Nadalu, Novak plakao od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    31. januar 2022 | 10:49

    Rafa da je zdrav bio imao bi 25 GS i to je jednostavo tako. Brutalno igra tenis i ima snagu bika.

  • Voja

    31. januar 2022 | 18:46

    On nekog poštuje kupio turnir bruka za sport uopšte. Nole legendo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA