≫ 

Liverpulu propao transfer, iako su sve dogovorili: Nisu imali vremena za papirologiju

Redsi nisu uspeli da završe transfer pre isteka "dedlajna"

  • 0
FK LIverpul, Mancester Siti Foto: Tanjug/AP

Liverpul je bio blizu transfera Fabija Karvalja, faktički su mnogi i objavili vest da je postignut dogovor, ali je na kraju on propao, pošto nije bilo dovoljno vremena da se završi papirologija pre isteka "dedlajna".

Ofanzivni vezista Fulama je bio na korak od Enfilda, klubovi su posle pregovora uspeli da dogovore obeštećenje, ali nije bilo dovoljno vremena da se transfer i definitivno završi.

Pošto Karvalju ugovor sa Fulamom ističe na leto, Redsi i dalje imaju šanse da ga dovedu, a ujedno i da uštete značajan novac.

Liverpul je najpre ponudio šest miliona evra, Fulam je to odbio, da bi se na kraju "našli" na 10 miliona evra.

Međutim, pošto nije bilo vremena da se transfer završi, Karvaljo je ostao u Fulamu, a Liverpul sada ima priliku da ga dovede bez obeštećenja i da na leto on dođe kao slobodan igrač, uz uštedu od 10 miliona evra.

Ipak, Liverpul je već odradio ozbiljan posao u zimskom prelaznom roku, pošto je u finišu prelaznog roka stigao Luis Diaz iz Porta za obeštećenje od 45 miliona evra.

Video: Preleteo je pola sveta zbog finala Lige šampona, voli Zvezdu, a dobro pamti najveći poraz Liverpula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA