≫ 

Kirjos isprozivao rivala uživo u programu, naterao voditelja da se zaceni od smeha

Nije dosadno kad Nik Kirjos uzme reč

  • 0
Kirjos, Kokinakis Foto: Tanjug/AP

Australijanci su i dalje u stanju blage euforije zbog uspeha svojih tenisera na tek završenom Grend Slemu u Melburnu, koji je, ruku na srce, ostao u senci proterivanja Novaka Đokovića. Ešli Barti je podigla trofej u ženskoj konkurenciji, a čini se da je sa jednakom pompom ispraćen i trijumfalni put Nika Kirjosa i Tanasija Kokinakisa u dublu.

Dubl šampioni su putem video konekcije bili gosti u jutarnjem programu "Today" kod popularnog voditeljskog para Karl Stefanović - Elison Lengdon, gde su govorili o utiscima nakon velikog uspeha. Bilo je reči i o komentarima Majkla Venusa na račun Kirjosa. Novozelanđanin Venus je u paru sa Puecom poražen u četvrtfinalnoj drami sa kasnijim šampionima, a nakon meča je prozivao Kirjosa za koga je rekao da je neozbiljan, da se ponašao kao derište rkavši da je "absolute knob", što je izraz koji se upotrebljava kada se želi reći da je neka osoba glupa i neprijatna.

Kirjos je otud upitan za komentar Venusovih izjava.

- Ne mislim da je bilo kakav komentar koji dolazi od Venusa uopšte bitan. On se, kao prvo, oblači onako kako se ja oblačim kad idem na žurku za Noć veštica - rekao je Kirjos, posle čega je Stefanović momentalno prasnuo u smeh, zacenio se i jedva došao sebi.

- Osećam da je to energija koja nam je bila potrebna. Činjenica da smo Tanasi i ja učinili da komentari Majkla Venusa budu potpuno nebitni je jajna stvar - poručio je Nik.

- Ja sam se upi*ao ovde - dobacio je Kokinakis sa druge lokacije.

Pogledajte u nastavku smeh voditelja do suza.

Video: Srđan Đoković o Niku Kirjosu: Otkrio šta je Australijanac poručio danas Novaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA