≫ 

Drama u Australiji: Đoković zbog povrede napustio trening meč posle 36 minuta!

Nole je imao problema sa povredom

  • 1
Novak Đoković Printskrin: Twitter/@MartinJGabor

Najbolji srpski teniser Novak Đoković napustio je svoj trening meč protiv Danila Medvedeva, nakon što je na polovini istog tražio pomoć lekara zbog problema sa kolenom leve noge!

Novakova sesija sa Rusom trebalo je da traje 75 minuta, ali je Novak odustao posle samo 36 zbog činjenice da se nije baš dobro kretao u tim trenucima, javljaju mediji u Australiji.

Đoković je razbijao Danila na početku duela, da bi pri rezultatu 3:2 dobio tretman ekstenzije (rastezanje zglobova) kolena.

Medvedev je potom dobio naredna dva gema, dok je Đoković dobio isti tretman na pauzi kada je zaostajao rezultatom 4:3 i ponovo pri rezultatu 5:4. Nole je potom morao da odustane, a španski veteran Pablo Anduhar ga je zamenio i nastavio da igra protiv Medvedeva.

Novak bi u petak trebalo da igra jedan egzibicioni meč protiv Nika Kirjosa, a karte za taj duel rasprodate su za samo 58 minuta.

S druge strane, Novak je protiv Medvedeva nedavno u polufinalu Adelejda takođe imao problema sa povredom, kada je dobio medicinski tretman zbog tetive. Na kraju je poručio da je sve u redu i da ništa nije ozbiljno.

Video: Nole izbacio menadžera iz lože tokom finala sa Kordom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • đorđe

    11. januar 2023 | 09:02

    da to nema veze sa ovom rekreacijom? Nole nakon što je pregazio Francuza, nikad opušteniji pika fudbalicu na plaži sa svojim timom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA