Vlasnica najprovokativnijeg stajlinga na AO stiže u Melburn, pažnju je privukla na meču Đokovića

Morgan Ridl će i ove godine pratiti Tejlora Frica

  • 2
Tejlor Fric, devojka, Morgan Ridl Foto: Instagram.com/moorrgs

Američka influenserka Morgan Ridl očigledno je spremna da ponovo "zapali" Australijan open, pošto se samo nekoliko dana pre početka prvog Grend slema u sezoni javila sa obala Australije u kupaćem kostimu!

Devojka Tejlora Frica, koji je ovogodišnji deveti nosilac na Melburnu, prvi put na AO pažnju je privukla na sebe kada je njen dečko igrao protiv Novaka Đokovića. Svi su se pitali ko je misteriozna plavuša, da bi godinu dana kasnije bujnim poprsjem ponovo potvrdila da je u Melburnu.

Morgan je na prošlogodišnjem turniru u Melburnu bila i vlasnica najprovokativnijeg stajlinga na AO, kada se u seksi kombinaciji pojavila na meču osmine finala između Frica i Stefanosa Cicipasa. Fric i Morgan su navodno u vezi od 2020. godine, samo godinu dana nakon što se Amerikanac rastao.

Atraktivna plavuša je rođena u Kaliforniji, ali mediji pišu da ima poljske korene. Radila je nekoliko poslova, od Instagram influenserke i voditeljke, do menadžera i rada u svetu mode.

Video: Nole izbacio menadžera iz lože tokom finala sa Kordom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA