Senzacija Lasla Đerea! Srbin savladao 3. tenisera sveta posle velikog preokreta

Veliki podvig, da li je ovo naznačajn i nečeg mnogo većeg?

  • 5

Srpski teniser Laslo Đere uspeo je da načini jedan ogroman podvig i plasira se u četvrtfinale turnira u Oklendu, na Novom Zelandu, pošto je bio bolji od Kaspera Ruda, 3. tenisera sveta, sa 2:1 - po setovima 6:3, 3:6, 6:7.

Meč ova dva tenisera je trajao nešto više od dva sata, a Đere je načinio veliki preokret i tako došao do četvrtfinala posle dugo vremena.

Naredni rival našem teniseru biće Konstant Lestjen iz Francuske, trenutno 65. teniser sveta, koji je bio bolji od svog zemljaka Barera.

Đere je slabije počeo meč protiv Ruda i posle samo 32 minuta je poražen u prvom setu, ali nakon toga je upalio svoje motore. Prvo je drugi set dobio identičnim rezultatom kojim je poražen u prvom - 6:3, posle 41 minuta, da bi prava borba nastala na samom kraju u 3. setu.

Oba tenisera su odigrala set bez ijedne brejk prilike, pa se došlo do taj-brejka. Tamo je Đere uspeo da napravo dva "mini-brejka" na samom početku, da bi potom i sačuvao tu prednost i slavio sa 7:3, za konačnih 7:6.

Video: Đere posle neverovatnog meča i ispadanja od Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA