Pljušte prozivke zbog Novaka i Kirjosa: Legenda Australije ne veruje šta se dešava: "Revijalni meč? Neverica"

Čini se kao da je ovaj meč mnoge "zaboleo"

  • 0
Pet Keš Printskrin: Youtube / ATP Tour

Legendarni teniser iz Australije, Pet Keš, žustro je isprozivao i tamošnju tenisku organizaciju, pošto je odlučila da u susret prvom Grend slem turniru organizuje prijateljski meč između Nika Kirjosa i Novaka Đokovića.

Naime, ova dva tenisera će odigrati meč revijalne prirode i to ni manje, ni više, nego na Rod Lejver Areni u petak od 8 časova i 30 minuta po našem vremenu, što će biti i svojevrsna prilika da publika uživa u reprizi finala Vimbldona iz 2022. godine.

Karte su rasprodate u samo sat vremena, više od 14.000 njih, dok će sav novac od ulaznica biti prosleđene u humanitarne svrhe. Ipak, Keš smatra da je sam podatak da se igra na Rod Lejver terenu poprilično šokantan.

- Teško je poverovati da Tenis Australija organizuje događaj, na centralnom terenu i to za Novaka i Nika. U kojoj zemlji, na kom Grend slemu ovo može da se desi? Da li biste želeli da Vimbldon iznenada povuče centar ili teren broj jedan jer je Endiju Mariju potreban trening meč? Teško je poverovati, oni to sigurno ne bi uradili na Rolan Garosu. Postoji dečji dan ili tako nešto, pa ti igraj to. Na Rolan Garosu se ne bi dogodilo. Savili su se i dodvorili, kako bi pomogli Niku da dobije neke mečeve - istakao je Keš.

Pet Keš je u svojoj karijeri uspeo da osvoji trofej na Vimbldonu, dok je dva puta nastupao u finalu Australijan opena, ali bezuspešno.

Video: Najbolji potezi sa finala meča Đokovića i Korde: Nole spasio meč loptu pa pobedio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA