≫ 

"On nije ni znao, ja sam morao da mu kažem": Novak se našalio sa Kirjosom zbog žreba za AO

Australijanac se nalazi na istoj strani žreba kao i Đoković

  • 0
Nik Kirjos, Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Spektakl na "Rod Lejver Areni! je završen - Novak Đoković je pobedio Nika Kirjosa rezultatom 2:1 u setovima, pred oko 15.000 ljudi!

Igra i rezultat uopšte nisu bili bitni, već činjenica da se publika dobro zabavi s obzirom na to da je sav novac od karata išao u dobrotvorne svrhe. I uspeli su, kao i sami teniseri.

- Zaista se osećam sjajno što sam se vratio u Melburn, u Australiju. Ovo je teren gde sam napravio najbolja sećanja u svojoj karijeri. Sada, 15 godina kasnije, takmičim se na najvećem mogućem nivou pred ovom publikom i hvala joj na svemu - rekao je Novak na kraju meča.

Osvrnuo se Đoković i na žreb za Australijan open koji mu je išao na ruku, za razliku od onog koji je dobio Rafael Nadal.

- Moram da budem iskren, svi studiraju žreb pre nego što krene takmičenje. Ovo je jedan od najvećih turnira na svetu, ne mogu da uzmem ništa za sigurno. On nije znao, rekao sam Niku da smo u istoj četvrtini žreba. Nik, nisi video - našalio se Nole na kraju.

Video: Đoković Švarcmanu: Šta je, šta gledaš, glupane! Novak iskopirao Mesijevu svađu i nasmejao kolege

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA