≫ 

Zavirite u Kirjosovu garažu: Nik je samo na ova 3 automobila potrošio 500.000 funti

Dodž, Nisan i tesla su po Kirjosovom ukusu

  • 2
Nik Kirjos , automobili Printskrin: Instagram/k1ngkyrg1os

Svoj najbolji rezultat na nekom Grend slemu Nik Kirjos je napravio 2022. godine kada je u finalu Vimbdlona izgubio od Novaka Đokovića, najboljeg srpskog tenisera s kojim je u petak igrao egzibicioni meč na "Rod Lejver Areni."

Kirjos je na Vimbldonu ujedno zaradio i najviše novca na jednom turniru, a procenjuje se da je tokom karijere zaradio nešto više od 10 miliona funti - računajući zaključno sa 2022. godinom.

Jedan deo tog novca, tačnije pola miliona funti, Kirjos je potrošio na svoju garažu - odnosno automobile koje tamo ima.

Najskuplji je svakako Dodž SRT Demon koji je Kirjosa koštao oko 250.000 funti. Automobil koji je vozio Vin Dizel u filmu "Brzi i žestoki" i te kako je ranije bio omiljen Kirjosov, jer mu je 2020. poboljšao tako što je dodao neonska svetla koja menjaju boju.

Zatim, Kirjos u svojoj kolekciji ima i Nisan R 35 GTR koji košta 163.000 funti. Pomenuti šumsko-zeleni "Japanac" može da dostigne brzinu od 324 km na čas, kao i 60 kilometara na čas za samo 2,7 sekundi.

Potom, tu je Tesla Model KS koji Kirjos trenutno najviše vozi i koji košta 102.000 funti. Australijski teniser u poseldnje vreme najviše objavljuje fotografije ovog automobila.

Kada već pominjemo Kirjosa i novac, pomenućemo da je ovaj teniser pre Vimbldona potrošio milion evra na stan u kom bi trebalo da živi sa devojkom Kostin Haci.


Video: Kirjos izgubio od Rusa s kojim se prozivao, a onda je Nik napravio opšti haos na kraju meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pkv

    13. januar 2023 | 12:44

    Uvek sam se pitao od cega zive ovako ovi likovi u tenisu koji nikad skoro nista nisu osvojili..Tu mislim i na Tipsarevica, Lajovica, Troicki itd...

  • M85auser

    13. januar 2023 | 13:11

    Ovaj ima dobar ukus, za auta i za zene👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA