Kirjosa pitali da li se kaje što je ranije pričao loše o Đokoviću, ovo je bio njegov odgovor

On je naveo da je bio uz Đokovića kada niko nije

  • 4
Nik Kirjos Foto: JULIAN FINNEY / Getty images / Profimedia

Australijski teniser Nik Kirjos izašao je pred novinare i odradio poslednji raport pred Australijan Open, a između ostalog, bio je upitan da li se sada kaje što je pre nekoliko godina pričao loše o Novaku Đokoviću.

On i Novak su odigrali egzibicioni meč pred početak prvog Grend slema u sezoni, a u humanitarne svrhe se slila pozamašna suma novca shodno tome da je Rod Lejver arena u Melburnu bila krcata.

Kirjos je svoje emocije prema Novaku kanalisao na poseban način.

- Ne kajem se zaists ničega. Ovaj život je prekratak da bih se zbog nečega kajao. Iz toga se samo uči, kao da zidate ciglu po ciglu. Ne kajem se. Sa druge strane, smatram da je to napravilo naš odnos još posebnijim, boljim, jer smo iz teškim vremena došli do mometa gde jedan drugom pomažemo - kazao je Nik.

On je naveo da je bio uz Đokovića kada niko nije.

- Imali smo taj neki odnos na osnovu osećaja, nešto što vas pokreće u nekom smeru. Ipak, mislim da je izazov sa kojim se susreo pre godinu dana, sa koronavirus situacijom, sve promenio. Niko nije stao uz njega, a to je bio životni momenat kada čovek se zaista brine o tvom stanju, da stane uz tebe. Smatrao sam da je to neophodno - naveo je Kirjos, pa nastavio.

- Očigledno je to bilo mnogo bitnije od onoga što sam rekao pre toga. Išao sam protiv svojih reči i stao na njegovu stranu protiv svoje zemlje. To nije bilo lako učiniti, susreo sam se sa mnogo kritika zbog toga. Eto, izgleda da je on to cenio i ceni. Pričali smo nakon toga. Odrastao sam mnogo nakon prvog intervjua - zaključio je Kirjos.

Video: Nole izbacio menadžera iz lože tokom finala sa Kordom

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Melburna, Miloš Bećagović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 47304

    14. januar 2023 | 09:55

    Čovjek koji nije u stanju promjeniti neke svoje stavove i razmišljanja u procesu odrastanja , sazrevanja kao i nakon dobijanja novih inaformacija i prožvljavanja novih životnih situacija može se porediti sa magarcem .

  • Rada

    14. januar 2023 | 09:34

    Malo je velikih ljudi na ovom svetu.

  • Djoka

    14. januar 2023 | 09:42

    Car

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA