≫ 

Moćni Medvedev "protutnjao" u drugo kolo Australijan opena: Slabašni Amerikanac osvojio samo tri gema

Sjajna partija Danila na otvaranju protiv Đirona

  • 0
Danil Medvedev Foto: Tanjug - AP

Nikakve, ali baš nikakve muke nije imao Danil Medvedev da upiše pobedu i plasira se u drugo kolo Australijan opena. Njegov protivnik, Markos Điron iz Sjedinjenih Američkih Država uspeo je da osvoji samo tri gema na čitavom meču - 3:0 (6:0, 6:1, 6:2).

Nije se igralo ni punih sat i po vremena na "Rod Lejver Areni" gde je Danil dominirao u svakom aspektu igre. Sve je već moglo da se nagovesti posle prvog seta koji je Rus dobio sa nulom.

Ništa manje neprijatno po Đirona nije bilo ni u drugom setu. Tada je Amerikanac doduše osvojio gem na startu, da bi potom dopustio Rusu pet vezanih za dupliranje vođstva.

Ni treći set nije doneo neku veliku dramu. Ruku na srce, sada se Điron držao četiri gema, ali je potom dopustio dva vezana brejka. Imao je i nekoliko prilika da se vrati i eventualno produži meč, ali je to propalo.

U narednom kolu, Medvedeva čeka okršaj sa nosiocem vajldkarda iz Australije, Džonom Milmanom, koji je u prvom kolu savladao teškom mukom Mark-Andreu Hojslera iz Švajcarske u pet setova.

Video: Ovako je Đoković preslišao Medvedeva u polufinalu Adelejda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA