≫ 

Ova fotka je dokaz koliko nisko je pao bivši 17. teniser sveta: Nisu mu dali na AO, izgubio od 778. igrača

Kakav košmar za Tomića

  • 0
Bernard Tomić Foto: Printscreen/You Tube

Australijski teniser Bernard Tomić definitivno je pao na niske grane, nakon što mu Australijan open nije odobrio "vajld.kard" za prvi Grend slem turnir, pa čak i za kvalifikacije!

Tomić je tako propustio AO prvi put još od 2008. godine, a za razliku od ostalih kolega koji od ponedeljka uživaju u Melburnu pred punim tribinama on je morao da igra čelendžer u Dohi.

Koliko je Tomić, inače svojevremeno 17. teniser sveta, pao, govori i fotografija na kojoj stoji pored estonskog igrača Kristjana Tama koji ga je, kao 778. igrač na rang listi, dobio u finalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Bernard Tomic (@real.bernardtomic)

Tomić, s druge strane, zauzima 467. poziciju, a poslednje dve godine puni stranice štampe najviše zbog ponašanja. Na prethodnom AO je igrao sa koronom, napao je organizatore usred meča, a poznato je i da je paltretirao svoju bivšu devojku Vanesu Sijeru.

Čak je i sam Tomić učestvovao u pravljenju ekspliciton sadržaja koji je Vanesa potom prodavala na "Onlyfans" platformi i delila na društvenim mrežama.


Video: Srpski navijači ispratili Noletov trening, pa dobili od njega poklone za ceo život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA