Ko je sve u loži Đokovića na Australijan openu? Vratili se oni koje je isterao, stiglo i "pojačanje"

Novak ima veliku podršku navijača, ali i svog tima

  • 0
Novak Đoković Printskrin: Eurosport

Novak Đoković je započeo svoj meč 1. kola Australijan opena, protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene, a na tribinama Nole ima veliku podršku.

Veliki broj srpskih navijača je na tribinama, Nole je imao doček kakav se samo poželiti može, a i u loži je dobio "pojačanje".

Naime, za razliku od turnira u Adelejdu, kada su u Novakovoj loži bili Goran Ivanišević, Miljan Amanović, Marko Đoković, kao i njegovi menadžeri Edoardo Artaldi i Elena Kapelaro, sada su tu i Novakovi roditelji, Srđan i Dijana.

Uz njih je i španski teniser Karlos Gomes Erera, koji je od dolaska u Adelejd sa ekipom Novaka Đokovića. U pitanju je njegov i Markov prijatelj, takođe profesionalni teniser, sa kojim je Novak u više navrata sparingovao u Australiji.

Zanimljiva scena viđena je tokom turnira u Adelejdu, kada je Novak isterao iz lože tokom meča svoje agente, Edoarda i Elenu, koji su ponovo tu, tako da je očigledno da je taj nesporazum brzo izglađen.

Video: Đoković je pre godinu dana proživeo Golgotu u Australiji, a sad ga opet vole: Hronologija torture

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA