≫ 

Đoković žestoko napao televiziju: "Proverite informacije pre nego što objavite nešto osuđujuće i pogrešno"

Nije mu se svidela objava Eurosporta

  • 4
Novak Đoković Foto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković morao je da reaguje na navode Eurosporta da nije tačno da je prkosio sudiji na meču sa Karbaljesom Baenom i da dele informacije koje nisu tačne.

Oni su na svom Instagram profilu postavili objavu koja insinuira da se Novak nije povladio pravilima, na šta je srpski as morao da odgovori preko te društvene mreže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Eurosport (@eurosport)

Đoković je prozvao Eurosport i zapitao se zbog čega se nešto tako pogrešno objavljuje bez ikakve provere, a onda je u narednom postu apsolvirao šta se desilo.

- Sudija mi je dozvolila da odem u toalet, ali mi je rekla da nemam pauzu za toalet, već samo za presvlačenje na pauzi. Rekla mi je da moram da požurim, ali to niste snimili. Kada sam izlazio sa terena zvala me je, što ja nisam čuo. Htela je da mi kaže da je toalet na drugoj strani terena. Našao sam jedan tamo gde sam otišao i brzo sam sve odradio zbog vremena koje sam imao na raspolaganju. Nisam joj prkosio niti kršio pravila. Dala mi je dozvolu i rekla mi da budem brz. Sledeći put budite oprezni sa objavama. Imate obavezu prema mnogo sportskih fanova koji vas prate, obratio se Đoković "Eurosportu".

Video: U ovom hotelu su Australijanci zatočili Novaka, danas izgleda još jezivije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso

    19. januar 2023 | 07:15

    E moj Nole...oni bi bili najsrecniji da nikada nisi ni postojao...ipak je to samo Eurosport, a to znaci TV kuca koja tolerise samo njihove uspjehe ...

  • Makarija

    19. januar 2023 | 05:34

    Tako je Nole!

  • hiih

    19. januar 2023 | 07:30

    cvecka 😊😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA