≫ 

Novaku "prekipelo" zbog provokatora, tražio od sudije da ih izbaci sa tribina: "Mrtav pijan, svašta mi govori"

Četvorica momaka identično obučena došla su na "Rod Lejver" Arenu samo sa jednim ciljem - da provociraju Srbina

  • 4
Novak Đoković Foto: Eurosport/Screenshot

Rat na terenu između Novaka Đokovića i Enca Kokoa bio je u punom jeku, ali se još intenzivnije, čini se, vodila "borba" između našeg tenisera i četvorice navijača koji od samog početka meča provociraju Srbina.

Novaka su oni na kraju toliko iznervirali i izbacili ga iz ravnoteže, da je u četvrtom setu tražio od sudije da ih izbaci sa tribina.

Srbin je ušao u raspravu sa "umpajerom", pokušao da mu objasnio da su ovi "mrtvi pijani", da mu smetaju i provociraju ga non stop, međutim ovaj ih tada nije "dirao", međutim jeste nešto kasnije kada je dao znak da ih izbace, pa je iritantna četvorka ispraćena od redara sa stadiona "Rod Lejver".

Ono što je svima odmah "upalo u oči", je da su provokatori bili obučeni jednoobrazno, svi u crveno-belim majicama, istim naočarima i identičnim crveno-belim kapama, poput junaka crtanog serijala "Gde je Voli?" ili "Gde je Valdo?".

Reč je o serijalu ilustracija iz pera britanskog crtača Martina Handforda koji je popularisao ovu priču crtežima mase ljudi na kojima je uvek cilj da se pronađe Valdo ili Vali - i on je uvek na tim ilustrcijama obučen u crveno-belu kombinaciju. Baš kao četvorka "uljeza" na Novakovom meču.

Novakovi provokatori su, očigledno, po ugledu na taj serijal, imali ideju da, valjda, pošalju poruku Srbinu - mi ćemo provocirati a ti nas pronađi na tribinama.

Navijači, Novak Đoković, Enco Kuako, Australijan open Foto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA