≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Đoković - Dimitrov na Australijan openu

Srbin se bori za plasman u osminu finala u Melburnu

  • 1
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković rano ujutru po našem vremenu ponovo izlazi na teren, ukupno treći put od početka Australijan opena. Protivnik će biti stari znanac, Grigor Dimitrov iz Bugarske.

Njih dvojica boriće se za plasman u osminu finala prvog Grend slema u ovoj kalendarskoj 2023. godini. Poslednji put su igrali jedan protiv drugog još 2. novembra 2019. godine na ATP turniru u Parizu kada je Novak slavio sa 2:0 u setovima.

Sveukupno, Đoković ima samo jedan poraz na 11 međusobnih okršaja sa Bugarinom. Jedini poraz stigao je na ATP turniru u Madridu još 2013. godine na šljaci.

Jedino što predstavlja bojazan jeste kako će se Novak ponašati zbog povrede koja ga muči još sa turnira u Adelejdu. Nadamo se da će sve biti u najboljem mogućem redu i da ćemo slaviti plasman u četvrto kolo.

Meč počinje od 09.00 časova po našem vremenu, a direktan prenos je na kanalu Eurosport 1. Ipak, on je prekinut na početku trećeg seta kako bi se prešlo na susret Mari - Bautista-Agut zbog jednostrane odluke Eurosporta, tekstualni tok pratite na sledećem linku.

Video: Navijači pozdravljaju Đokovića na Australijan openu skoro godinu dana nakon što je deportovan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije tacno bre

    21. januar 2023 | 11:35

    Pustite euro sport sad......... Marej se prenosi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA