≫ 

Đoković zna i narednog protivnika: Ako prođe Dimitrova, igra protiv Australijanca koji je loše pričao o njemu

Novak i De Minaur se nisu do sada sastajali, ali je domaći igrač ostao upamćen po lošim komentarima na račun srpskog asa

  • 9
Aleks De Minaur, Džejms Dakvort Printskrin: Youtube/Guardian Australia

Novak Đoković od 09.00 časova po srpskom vremenu igra protiv Grigora Dimitrova za prolaz u osminu finala Australijan Opena, a poznat je teniser protiv kojeg bi igrao ukoliko se nađe već u narednoj fazi.

Naime, Đokovićev naredni rival u slučaju današnje pobede biće Australijanac Aleks De Minaur koji je u tri seta 7:6, 6:2, 6:1 savladao francuskog predstavnika Bendžamina Bonzija.

Novak i De Minaur se nisu do sada sastajali, ali je domaći igrač ostao upamćen po lošim komentarima na račun srpskog asa. On je za vreme prošlogodišnje sage govorio da mu je dosta cirkusa i da ne želi da se priča vrti oko Đokovića.

- Ukoliko želiš da uđeš u zemlju, dve doze vakcine i tu si. Australijanci su prošli kroz mnogo toga zbog korone, a od igrača se oduzima momenat i posvećenje tenisu - tada je rekao De Minaur.

Video: Navijači pozdravljaju Đokovića na Australijan openu skoro godinu dana nakon što je deportovan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kojo

    21. januar 2023 | 07:51

    De Minaur je jedan obični kurton

  • Livia

    21. januar 2023 | 07:59

    Obeležen već!

  • Huan

    21. januar 2023 | 09:57

    Pa nista lose nije rekao. " Hoces da udjes u zemlju, dve vakcine i cao". To su bila njihova pravila tada. Sta je tu sporno. Nole ima pravo da ne primi vakcinu. Oni traze da si vakcinisan ako hoces da udjes u zemlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA