Mari otkrio neverovatnu priču sa AO: "Pre 2 dana sam sreo doktora koji je rekao da neću moći da igram više..."

On je istakao da izgleda da ga je razuverio u prethodnih pet dana

  • 5
Endi Mari Foto: Tanjug / AP

Australijan open je doživeo veliku "seču favorita", praktično se očistio put Novaku Đokoviću do eventualne 22. Grend slem titule. Veoma zanimljiv turnir je imao i Endi Mari, koji je uspeo da odigra čak 13 sati tenisa u samo ti meča i to sa veštačkim kukom!

Endi Mari je prvo eliminisao Matea Beretinija posle pet setova, potom je takođe posle pet setova i velikog preokreta savladao domaćeg Tanasija Kokinakisa, da bi posle četiri seta ispao od Roberta Bautiste Aguta, gde je takođe proveo više od tri sata na terenu.

To je sve uobičajeno za tenisere, ali Endi Mari ima već 35 godina i proživeo je operaciju kuka, što je i sam istakao. On je putem Tvitera odao i jednu zanimljivu priču koja mu se dogodila pre dva dana, odnosno, odmah posle meča sa Tanasijem Kokinakisom.

- Pre dva dana sam naleteo na doktora koji mi je 2017. godine rekao da je dobra stvar što mi može srediti problem sa kukom, ali da neću moći da se bavim profesionalnim sportom više. Mislim da smo razotkrili taj mit u prethodnih pet dana - kratko je napisao Mari na oduševljenje svih.

Video: Endi Mari o Đokoviću: Bilo bi lakše da se vakcinisao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy

    21. januar 2023 | 21:17

    Možda Marej i nije loš momak. Majka mu je pokvarena i prokleta. Kukala je i vapila, hoće li neko zaustaviti Đokovića. I eto, Bog zaustavi njenog sina. Slučajnost? Možda, ali ne verujem.

  • Krš

    21. januar 2023 | 20:04

    Koliko se sećam operisao je oba kuka?

  • Jel to onja

    21. januar 2023 | 20:41

    Englez,britanac,irac ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA