≫ 

Da li je na AO zavladala "Netfliksova kletva": Nijedan teniser i teniserka iz popularne serije nije preživeo

Poslednji koji je ostao da stoji bio je Feliks Ože-Alijasim, ali je on eliminisan od Jiržija Lehečke iz Češke

  • 0
Nik Kirjos Printskrin: Youtube/Netflix

Mnogo pažnje izazvala je pred sam početak Australijan opena serija "Break Point" ("Brejk poen") na Netfliksu u kojoj su učešće uzeli mnogobrojni teniseri i teniserke iz samog svetskog vrha, koji su očigledno ostali "prokleti" za rezultat na prvom Gren slemu ove sezone.

A nije tu bio bilo ko, nego i oni iz najboljih deset na svetu. Prvo je stigla vest da će Nik Kirjos propustiti turnir zbog povrede, a onda su krenula da se ređaju razočarenja u vidu ispadanja ili odustajanja od Kaspera Ruda, Tejlora Frica, Marije Sakari, Ons Žaber, Matea Beretinija, Ajle Tomljanović, Danila Medvedeva, pa čak i prelepe Paule Badose.

Poslednji preživeli bio je Feliks Ože-Alijasim, ali je i on danas eliminisan od strane sjajnog, mladog češkog tenisera, Jiržija Lehečke, koji je nedavno igrao u Beogradu na Serbia Openu, a sada je "pregrmeo" šestog na svetu i plasirao se u četvrtfinale Gren slema.

Mnogi u šali kažu da je ova serija ispala zaista "prokleta", a u šali se posle ispadanja Ože-Alijasima piše da je "Misija završena uspešno" aludirajući na to da niko nije mogao da dočeka drugu nedelju na Australijan openu.

Video: U ovom hotelu su Australijanci zatočili Novaka, danas izgleda još jezivije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA