Pogled na ložu zbog koje je Novaku puno srce: Tu je i jedan čovek koji je misterija

Svi su kao jedan

  • 5
Novak Đoković, Srđan Đoković, Edoardo Artaldi, Marko Đoković, Goran Ivanišević, Miljan Amanović, Australijan open Foto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

Novak Đoković je delovao brutalno na terenu tokom meča osmine finala Australijan opena protiv domaćeg tenisera Aleksa de Minora.

Novak je rivala počistio sa terena, a imao je podršku i sa tribina Rod Lejver arene.

Bilo je mnogo srpskih navijača sa zastavama, ali i porukama na transparentima koji će sigurno ganuti Novaka, a ono što takođe može da ga raduje jeste i emocija sa kojom je njegov tim pratio meč.

Roditelji Dijana i Srđan, brat Marko, kao i članovi njegovog tima - Goran Ivanišević, Miljan Amanović, Karlos Gomez Erera, njegovi agenti Edoardo Artaldi i njegova supruga Elena Kapelaro.

Svi oni su sa stisnutim pesnicama ispratili jedan dobar poen Đokovića, pa je to slika koja najbolje govori da svi dišu kao jedan u Novakovom pohodu na 22. Grend slem titulu.

Sa njima je na tribinama bio nepoznati muškarac u crvenoj majici, čiji identitet za sada nije poznat, koji je sedeo pored Srđana Đokovića, a verovatno je reč o nekom prijatelju.

Video: Australijski teniseri se smejali zbog pitanja o Đokoviću: Vrlo interesantno, to je sve što ću reći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mokac

    23. januar 2023 | 11:28

    Hoce ih opet isterati napolje,ako pocne da gubi,zna li se sta?!

  • mrkela

    23. januar 2023 | 16:09

    To je Novakov prijatelj zvani Mo, inače Momčilo Stanković. Jedan od viđenijih Srba u New Yorku i SAD uopšte. Čovek koji može da vam sredi od rezervacije u najboljim restoranima do satanaka i biznisa sa svetski poznatim facama i kompanijama. Šmeker i svetska faca.

  • C he

    23. januar 2023 | 18:07

    Marti Misterija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA