≫ 

Đoković otkrio da li će ga Tara ili Stefan naslediti na teniskom terenu: "To su moja dva anđela"

Najbolji srpski teniser kaže da i kada je kući nema slobodnog vremena pored mališana

  • 1
Novak Đoković trening sin Stefan Foto: ATA Images

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković ostvario je pobedu i plasman u četvrtfinale Australijan opena, pošto je u Melburnu bukvalno "ponizio" Aleksa de Minora u tri seta posle samo dva sata igre - 3:0 (6:2, 6:1, 6:2).

Ni u jednom momentu se nije dovodila Noletova pobeda u pitanje, pošto je Srbin moćno diktirao tempo, udarao lopticu na fantastičan način i onemogućio De Minora čak i da dođe do brejk lopte na njegov servis.

Po završetku meča, Novak je dobio pitanje i o najvažnijoj stvari u njegovom životu - deci, koja mu stalno prave društvo i podršku kada je van terena, ali i kada je na njemu.

Otkrio je i ko bi mogao da ga nasledi, da li Tara ili Stefan.

- On uživa igrajući, važna stvar je da voli sta radi, bio to tenis ili bilo koji sport, kao otac želim da bude aktivan i zdrav, kada sam kući nema odmora za mene od tenisa jer igram sa njim. To su moja dva anđela. Ko zna možda se nekada Stefan i ja vratimo da igramo dublove pred vama. Tara ne voli tenis, ona voli balet i gimnastiku. Čuva me sa obe noge na zemlji, zavrti me kada god me pogleda, njen pogled je najlepši pogled koji sam doživeo - rekao je Novak.

Video: Navijači pozdravljaju Đokovića na Australijan openu skoro godinu dana nakon što je deportovan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA