Izbacila je najbolju, sada hita ka tituli na AO: Ribakina dobila i protiv Ostapenko za polufinale u Melburnu

Kazahstanska teniserka igra sjajan tenis u Australiji

  • 0
Elena Ribakina - Jelena Ostapenko Foto: Tanjug - AP

Polako se popunjava kostur u završnici i u ženskoj konkurenciji na Australijan openu. Elena Ribakina savladala je Jelenu Ostapenko i tako postala prva teniserka koja se domogla polufinala u Melburnu - 2:0 (6:2, 6:4).

Vrlo lako je teniserka iz Kazahstanka ostvarila trijumf na ovom meču, a na terenu je provela sat i 20 minuta. Letonka je pokušavala na sve moguće načine da se izvuče iz neprijatne situacije, ali je jednostavno bila saterana u ćošak.

Već po prvih pet gemova na ovom meču moglo se zaključiti u kojem smeru će ići današnji meč. Dva brejka napravila je Ribakina, povela sa 5:1, a zatim iskoristila drugu set loptu na svoj servis.

U drugom setu postojale su naznake buđenja Ostapenkove, jer je uzela brejk odmah na startu, ali je zatim uspela da to prospe već u naredna tri gema, da da Ribakinoj prednost, koju je ova umela da sačuva.

U polufinalu, Kazahstanku čeka pobednica duela između Džesike Pegule iz SAD i Vike Azarenke iz Belorusije, a taj meč na programu je nešto kasnije, od 09.00 časova po našem vremenu.

Video: U ovom hotelu su Australijanci zatočili Novaka, danas izgleda još jezivije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA