≫ 

Ovako izgleda teniser kad mu Đoković "uzme dušu": Rubljov snimljen i kako izgovara psovku na ruskom

Ruskom teniseru nije bilo do života posle meča sa Novakom

  • 7
Andrej Rubljov Printskrin: Eurosport

Novak Đoković je demolirao Andreja Rubljova u četvrtfinalu Australijan opena i kako bi mnogi rekli "uzeo mu je dušu na terenu".

Novak je bio dominantan, nije rivalu dao ni promil šanse i dobio je sa 6:1, 6:2, 6:4, a slično je prošao pre toga i Aleks de Minor.

Đoković je toliko bio moćan na ovom meču, da je Rubljov u nekoliko navrata imao izliv frustracija na terenu, što se moglo videti i po fotografijama i snimcima.

U jednom momentu je toliko "pukao" da je više puta na ruskom izgovorio najpoznatiju rusku prozivku - "Suka" - što u prevodu znači "ku*va".

Posle meča je Rubljov bio potpuno slomljen, kada je seo na bicikl koji koriste igrači nakon mečeva za oporavak, glavu je skroz spustio kao da su mu sve lađe potonule.

Video: Ludnica oko stadiona u Melburnu nakon pobede Novaka nad Rubljovim: Grme srpske pesme u Australiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.

    25. januar 2023 | 20:20

    Nije njemu toliko sto je izgubio, njemu je sto se Nole igrao sa njim, isprobavao svoju masineriju-tesku altiljeriju na njemu, Rus mu je bio zamorče🤣🤣🤣 Nije sramota izgubiti ali je sramota biti ovako ponizen i jadan, ostati bez i jednog pera na telu, goluzdrav...Nole tihi " ubica" 🤣🤣🤣 Prosle godine u ovo vreme ste bili najsrecniji, klali ste se medjusobno za pehar i kolo vodili, a sada se mačor vratio, sad drnjočete...Ima Boga, dosao vam red!!! Zasluzeno brate!!! I kada se Nole jednog dana povuče, necu vas gledati jer niko nikad takav tenis nece igrati!!! 🇷🇸❤🇷🇸❤🇷🇸❤🇷🇸❤🇷🇸❤🇷🇸❤🇷🇸

  • Sexo

    25. januar 2023 | 17:09

    Sta cmizdri nije izgubio od 889-tog igraca vec od nakboljeh svih vremana, raduj se nesrrćo!

  • 007

    25. januar 2023 | 17:22

    čemu se ovaj jadničak nadao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA