≫ 

Kineskinje sa zastavama Srbije došle na Australijan Open, evo šta kažu o Novaku Đokoviću

Srpski navijači su veoma brojni na Australijan Openu

  • 0
Kineskinje navijaju za Đokovića Foto: Telegraf.rs

Iako je ostalo nekoliko sati do sudara Novaka Đokovića i Tomija Pola u polufinalu Australijan Opena, srpski navijači već pristižu u Melburn park i vidljiva su naša obeležja širom kompleksa. Ipak, ne donose ih samo Srbi...

Naime, sreli smo dve simpatične Kineskinje koje su iskoristile priliku da se slikaju na glavnim odredištima između stadiona, a sa sobom su nosile srpsku zastavu, kao i mnoge rekvizite u čast Novaka.

Kineskinje navijaju za Đokovića Foto: Telegraf.rs

- Volimo ga mnogo! Da, došle smo samo zbog njega. Veoma je popularan kod nas u zemlji, nadamo se da će doći i kod nas čim bude imao priliku - navela je jedna od navijačica iz Kine.

Srpski navijači su veoma brojni na Australijan Openu, jedino im mogu parirati grčki kojih takođe ima baš mnogo, a to je vidljivo kada igra Stefanos Cicipas koji se bori za prolaz u finale protiv Karena Hačanova.

Kineskinje navijaju za Đokovića Foto: Telegraf.rs

Đoković svoj duel igra od 09.30 časova po srpskom vremenu protiv Tomija Pola i pobeda bi ga poslala u novu borbu za trofej u Melburnu.

Video: Super baka Srbijanka kao vođa navijača: Ludnica u Melburnu pred meč Đokovića i Rubljova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA