Barbara Šet pitala Novaka "gde je moje cveće?": Pogledajte šmekersku reakciju Đokovića

Đoković najavio poklon za voditeljku Eurosporta posle finala sa Cicipasom

  • 2
Novak Đoković, Barbara Šet Printskrin: Eurosport

Novak Đoković je posle pobede nad Tomijem Polom bio dobro raspoložen, pa je tokom intervjua sa Barbarom Šet bio spreman i za šalu.

Prvo je Novak analizirao meč, a prvo pitanje Barbare bilo je da li je rezultat mogao da bude i ubedljiviji, odnosno 6:1 u prvom setu, kada je servirao za set uz dva brejka prednosti i da li je možda zapravo hteo da igra duže.

- Ne baš, nepoštovanje bi bilo prema rivalu da kažem tako nešto, on se borio, uspeo je da se vratio, bilo je 5:1, on je osetio momenat i vratio se. Sačuvao sam nerve i energiju, posle toga sam igrao prave udarce i dobio set, posle prvog seta sam kontrolisao meč.

Upitan je Novak i da li ga je iznenadilo što je Tomi tako dobro vraćao lopte.

- Nisam iznenađen, znao sam da je jedan od najboljih trkača i najbržih igrača na turu, gledao sam njegove mečeve, čuo sam kako drugi pričaju o njemu, očekivao sam da vraća loptu i da se dobro kreće.

Imaš li neku rutinu pred Grend slem finale, toliko puta si ih igrao?

- Uglavnom je isto kao i pre drugih mečeva, ali ne možeš da ne osećaš to pred finale Grend slema, ne možeš da ne osećaš to, uzbuđen si i pod stresom, nadaš se da možeš da igraš najbolje. Ali iskustvo pomaže, kao i to što ovde nikada nisam izgubio u finalu, očekujem najteži meč na turniru u finalu - rekao je Novak.

Na kraju, Barbara je opustila atmosferu i našalila se pitanjem "Gde je moj poklon?", aludirajući na to da joj je posle četvrtfinalnog meča uručio cveće.

Novak je takođe bio spreman za šalu.

- Na putu je, biće posle finala - našalio se Novak, a Barbara je to prihvatila sa osmehom.

Podsetimo, finale je na programu od 09.30 na Rod Lejver Areni u nedelju 29. januara, a nakon završetka verujemo da će i Barbara dobiti očekivani poklon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    27. januar 2023 | 21:10

    Zene... das im jednom, posle ocekuju stalno :)

  • Urke

    27. januar 2023 | 21:37

    Dobiće ga Barbara, u to sam siguran. Greta bi bila da ga ne dobije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA