Dok se Novak priprema za finale AO, Rodžer pozira sa K-Pop bendom: Pojavila se zanimljiva fotografija Federera

Slika je momentalno prouzrokovala mnogo komentara i šerova na društvenim mrežama

  • 1
Rodžer Federer i žena Mirka Foto: Tanjug/AP

Naš najbolji teniser, Novak Đoković trenutno se verovatno priprema za veliko finale Australijan opena u kojem će protiv Stefanosa Cicipasa igrati za desetu titulu u Melburnu i šansu da se na večnoj listi izjednači sa Rafaelom Nadalom po broju Grend slem trofeja.

Ne treba pominjati da je naš Nole ogroman favorit, pošto je iza sebe na toj listi već ostavio slavnog Rodžera Federera, koji se krajem prošle godine oprostio od tenisa i sada maksimalno uživa u teniskoj penziji.

Pitate se sigurno - šta Rodžer radi nekoliko sati pred veliko finale Australijan opena. Odgovor će vas, verovatno, iznenaditi.

On je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju koja je odmah prikupila veliki broj šerova i komentara, a na kojoj se vidi kako pozira zajedno sa četiri simpatične devojke iz Azije. Oni koji malo bolje prate muzička dešavanja, odmah su prepoznali da je u pitanju ultrapopularni K-Pop bend, "Blackpink".

Sa osmesima na licima, devojke su stale da se slikaju sa Rodžerom, koji je očigledno takođe bio jako srećan što ih vidi. Pitanje je samo da li će u nastavku dana pogledati i duel Novaka ili će ga preskočiti.

Video: (AUDIO) Novak komentarisao dolazak Bila Gejtsa na polufinale AO: Drago mi je što je tu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    29. januar 2023 | 08:44

    Džabe mu sve...šta bi dao da može danas igrati finale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA