≫ 

Novak skinuo majicu u finalu AO, a mnogi su se iznenadili kada su videli prizor ispod

Đoković na ovom Australijan openu u drugačijem izdanju nego što je bilo uobičajeno

  • 7
Novak Đoković, Australijan open 2023, Stefanos Cicipas Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je vodio veliku bitku u finalu Australijan opena protiv Stefanosa Cicipasa, koju je na kraju i dobio i osvojio svoj jubilarni 10. Australijan open.

Novak je prvi set dobio rutinski, a mnogo veća borba viđena je u drugom i trećem setu, koji su rešeni tek posle tajbrejka.

Velika borba naterala je igrače da se ozbiljno preznoje, pa su u više navrata i Novak i Stefanos morali da se presvlače na samom terenu.

Ono što je bilo interesantno kada je Novak skinuo majicu, jeste da se Đoković odlučio da ovoga puta ispod majice nema ništa.

Ranije je bilo uobičajeno da Đoković ima drveni krst koji mu je često bio amajlija.

Doduše, dešavalo se i ranije da nema ništa, pa čak i da ima određene druge amajlije i simbole, poput nekih dragih kamena za koje se veruje da prenose energiju.

Ali, sada je Novak odlučio da bez ičega izađe na teren, što je bilo malo iznenađenje za njegove navijače, ali je i pokazao da je toliko jak i da i bez amajlija može da razbije koga hoće u finalu.

Pogledajte i galeriju fotografija Novaka Đokovića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    29. januar 2023 | 17:11

    Krst nije amajlija. To prvo. I ne možete to da poredite sa " kamenjima" ovim i onim. Drugo bez Boga i vjere mi ne možemo nista. Smatram da i on to zna.

  • Dalmatinka

    29. januar 2023 | 18:19

    Ma Nole je nas ponos bio i ostao. Tako mlad,a tako vredan i uporan u svojoj odluci nema ga na svetu. On je pokazatelj Srbije,spomenuvsi njegovo ime sada svi znaju ko smo i odakle smo. Zelim mu mnogo srece,zdravlja i uspeha u zivotu,kako njemu tako i njegovoj porodici. On im je ponos njihove podrske i vaspitanje su ga vinule na svetski vrh u svim poglavljima. Hvala ti Nole na svdmu sto si nam pruzio da se dicimo pominjanjem tvoga velikog imena. Z I V E O! ! !

  • Kele

    29. januar 2023 | 17:44

    Dokaz da vradžbine ne postoje. Nole je u svom govoru dao dobru poruku mladima da veruju u sebe i svojim snovima, to je zlatni ključ u svim oblastima i zanimanjima. Srećno Nole u dalje pobede i trofeje🍀🍀🍀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA