Najemotivnija čestitka Novaku uz poslednju fotku sa Mihom iz bolnice: Suze same kreću zbog ovoga

Nole je bio uz Mihu do njegovih poslednjih dana i pružao mu je podršku

  • 2
Novak Đoković, Siniša Mihajlović Foto: Privatna arhiva

Novak Đoković je osvojio svoj jubilarni 10. Australijan open i obradovao je navijače širom sveta, a posebno u Srbiji. Noletu su poruke podrške stigle sa svih strana, a najemotivnija stiže od porodice Siniše Mihajlovića.

Novak je neposredno pre Mihine smrti obišao našeg legendarnog fudbalera kako bi mu pružio podršku u najvećoj borbi, a Mihi je to mnogo značilo.

Novak je tada učinio sve da ga uteši i nasmeje, a na kraju razgovora poželeo je i da ga zagrli. Niko se tada nije nadao da će im to biti poslednji susret, jer Mihino srce nije izdržalo i on je preminuo mesec dana kasnije.

Novakova pobeda obradovala je i članove Mihine porodice, pa je tako Sinišin brat Dražen objavio fotografiju iz bolnice kada je Novak došao Mihi u posetu.

- Veliki Nole, čestitamo šampione! - poručio je Dražen, a sama poruka uz fotku mnogima će naterati suze na oči.

Inače, Crvena zvezda organizuje i veliki oproštaj u ime Siniše Mihajlovića na predstojećoj utakmici četvrtog februara na Marakani od 16.00, kada Zvezda igra protiv Vojvodine, takođe bivšeg tima Siniše Mihajlovića.

Na meč dolazi i Sinišina porodica, sprema se velika koreografija u Mihinu čast, kao i specijalno dizajnirani dresovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA