Istoriju tenisa je odavno napisao: Ministar sporta poručio Novaku da je sve što istinski šampion treba da bude

- Istoriju tenisa je odavno napisao, ali naš Novak ne prestaje da dodaje nove šampionske stranice - objavio je ministar sporta u Vladi Republike Srbije, Zoran Gajić

  • 0
Novak Đoković, Australijan open 2023, Stefanos Cicipas pehar Foto: Tanjug/AP

Ministar sporta u Vladi Republike Srbije, Zoran Gajić, nakon pobede Novaka Đokovića u finalu gren slem turnira u Melburnu nad Grkom Stefanosom Cicipasom, poručio da je Novak idol srpske sportske tradicije i da je još jednom ispunio naša srca srećom i ponosom.

Srpski sportski as Novak Đoković, osvojio je rekordnu, desetu gren slem titulu u Melburnu, 22. gren slem trofej u karijeri kojim se vraća na prvo mesto ATP liste, 93. trofej na ATP sceni kojim stavlja još jedan pečat na sopstvenu autentičnost u svetskoj teniskoj istoriji.

- Istoriju tenisa je odavno napisao, ali naš Novak ne prestaje da dodaje nove šampionske stranice. Veliko hvala sportskom i ljudskom ambasadoru Srbije. osvajanjem desete gren slem titule u Melburnu, 22 gren slem titule u karijeri Srbiju si obradovao još jednom fantastičnom sportskom bajkom. Ti si sve što jedan istinski šampion treba da bude, ti si idol srpske sportske nacije, naš heroj koji je još jednom ispunio naša srca srećom i ponosom. Ovakva istrajnost, demonstracija hrabrosti i moći na terenu, u rezultatima, u kompletnoj ličnosti nije zabeležena nikada! Bravo! Srbija je ponosna na svog Novaka - poručio je ministar sporta u Vladi Republike Srbije Zoran Gajić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA