≫ 

Zašto je Novak nezaustavljiv: Sve se vidi u ovom snimku koji dele njegovi navijači

Imao je Nole neverovatnu podršku u Melburnu, kao što to bude slučaj svake godine, a među navijačima, počeo je da se desli snimak, koji objašnjava zašto je Novak tu gde jeste.

  • 1
Novak Đoković, Australijan open 2023, Stefanos Cicipas pehar Foto: Tanjug/AP

Polemike više nema, Novak Đoković je najbolji ikada. Potvrdio je to još jednom, osvajanjem jubilarnog 10. Australijan opena, ujedno i 22. Gren slema u bogatoj teniskoj karijeri.

Ovog puta, fenomenalnom igrom je u finalu u Melburnu pregazio Stefanosa Cicipasa sa 3:0 u setovima, i tako se vratio na prvu poziciju na ATP listi. Tačno tamo gde i zaslužuje da bude.

Imao je Nole neverovatnu podršku u Melburnu, kao što to bude slučaj svake godine, a među navijačima, počeo je da se desli i stari snimak, koji objašnjava zašto je Novak tu gde jeste i zašto je nezaustavljiv.

Video možete pogledati u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    29. januar 2023 | 16:55

    Najbitna je emocija ,njegova dusa povezana sa narodom,timom,svi su plakali na tribinama ,pogotovo kad je pao majci u zagrljaj,takva emocija je pokretac i snaga njegova koja mu nedozvoljava neuspeh nego ga konstantno osvezava i daje snagu za nove pobede,neverovatna koja emocija kad su svi od dragosti plakali ,to ogromna sila energija ,to nemoze svako ,Novak je jedan i neponovljivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA