Novak umalo zaboravio pehar u studiju: Neverovatne scene, Srbi navijanjem prekidali lud intervju

Raspoložen je bio Novak

  • 6
Novak Đoković, pehar Printskrin: Youtube/Wide World of Sports

Novak Đoković je posle pobede nad Stefanosom Cicipasom u finalu Australijan opena, čime je osvojio svoj 10. jubilarni pehar u Melburnu, ali i ukupno 22. Grend slem trofej.

Posle toga, Novak je bio raspoložen za priču, pa je tako bio i posle meča u studiju TV kanala 9, gde su ga uz voditelja intervjuisali i Džim Kurijer i Lejton Hjuit, legende australijskog tenisa.

Novak je intervju davao ispred Rod Lejver arene u otvorenom studiju, gde je ispred bilo stotine srpskih navijača.

Oni su intervju prekidali u nekoliko navrata povicima "Nole mi te volimo", skandiranjem njegovog imena, a Novak je u nekoliko navrata i odgovarao i pozdravljao publiku.

U jednom momentu nije mogao ni da čuje pitanja, a posebno je to bio slučaj kada ga je Lejton Hjuit pitao o situaciji sa povredom.

Novak je još jednom rekao da su ga zabolele neke reči i sumnje i najavio je da će pokazati dokaze, iako, kako sam kaže, nema šta kome da dokazuje, ali je spreman da ućutka mnoge kritičare.

Interesantno je i da se Novak na kraju intervjua ponovo okrenuo ka publici, a malo je falilo i da zaboravio "Normanov trofej", pa ga je voditelj upozorio da mu pehar ne ostane u studiju.

Pogledajte tu scenu:

Video: U jednoj ruci trofej, a drugom pokazuje 3 prsta: Novak slavi osvajanje Australijan opena sa Srbima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Уки

    29. januar 2023 | 18:15

    АКО МОЖЕ НА КУЛИ БЕОГРАД НА ВОДИ ДА ЗАСИЈА НОВАКОВ ЛИК КАО ЈЕДН ВИД ЗАХВАЛНОСТИ ШТО НАМ ДОНОСИ РАДОС И ПРОСЛАВЉА НАШУ СРБИЈУ МОЛОМ ВАС

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA