≫ 

Moćna poruka Vilandera odzvanja: "Sumnjičen je i deportovan, pustite Novaka da igra tenis"

Vilander smatra da bi svi trebalo da uživaju u Novakovoj igri

  • 2
Mats Vilander

Foto: Marko Jovanović

Novak Đoković je po deseti put u karijeri trijumfovao na Australijan openu, pošto je u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa 6:3, 7:6 (7:4), 7:6 (7:5). Srpski teniser je osvojio 22. Grend slem trofej.

Posle meča, svoje utiske je izneo legendarni Šveđanin Mats Vilander koji je u svojstvu sturčnog komentatora na Eurosportu istakao da bi svi trebalo da uživaju u igri Novaka Đokovića.

- Nikada nisam video takvu emociju nakon osvojene titule, a osvojio je 22. grend slem. Zaista neverovatno sa kakvom željom igra sa 35 godina, mada nakupilo mu se nakon teškog perioda deportacije, pa povrede pri dolasku u Australiju. I nepravedno je konstatno sumnjičen za različite i nebitne stvari. Đoković je teniser i samo ga treba pustiti da igra, a mi da uživamo u tom tenisu - rekao je Vilander.

Đoković će sutra preuzeti prvo mesto na ATP listi od Španca Karlosa Alkaraza. Srpski teniser će se po sedmi put u karijeri vratiti na prvo mesto ATP liste. Đoković će od ponedeljka započeti 374. nedelju na čelu liste najboljih tenisera sveta.

Video: Najbolji potezi sa finala meča Đokovića i Korde: Nole spasio meč loptu pa pobedio

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA