≫ 

Najžešći Novakov kritičar priznao: Posle deportacije dominacija, Đoković je najveći igrač u istoriji tenisa

Nije mu preostalo ništa drugo nego da ovako nešto konstatuje

  • 7
Novak Đoković Ben Rotenberg Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/Sport360

Ređaju se velike reči, čestitke, hvalospevi sa svih strana sveta za Novaka Đokovića posle osvajanja 10. Australijan Opena i 22. Grend Slem titule.

Kolosalni uspeh našeg asa prokomentarisao je i čovek koji u najmanju ruku dosad nije bio naklonjen Novakovom "liku i delu", američki novinar Ben Rotenberg. Umeo je Rotenberg i te kako da kritikuje svaki Đokovićev gest, potez, pobede, izjave i stavove, iritirao je navijače našeg tenisera ali mu je sada ponestalo argumenata protiv Srbina.

I on je morao da prizna ono što je svima jasno već dugo vremena, i njemu samom, ali mu je dugo trebalo da to sam sa sobom raskrsti - da je Srbin najbolji teniser u istoriji ove igre.

Ovako je Amerikanac "tvitnuo" danas, nedugo posle Novakove pobede nad Cicipasom.

- Godine 2022: Zatvoren. Deportovan, 2023: Odlučan. Dominantan. Novak Đoković je osvojio Australijan Open deseti put, osvojio Grend Slem rekordni 22. put i povratio prvo mesto na ATP listi. Već je najbolji teniser u istoriji tenisa. Sa 36 godina Đoković ne pokazuje znake da usporava, štaviše - napisao je Rotenberg.

Kasnije je još dodao da je "Novak osvojio najviše Grend Slem titula u istoriji od svih igrača nakon navršene 30. godine života". 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    29. januar 2023 | 18:20

    Da je pravde i slobode u svetu ,Srbija ima jos 7 miliona Novaka u svim oblastima zivota ,potrudite se da naucite nesto iz istorije Srbije i postojanja i shvatice te kako je jedna mala zemlja ustvari velika kao kosmos,NOVAK N°1

  • RADA

    29. januar 2023 | 18:37

    BRAVOO ZA NOVAKA,NAJBOLJI U ISTORIJI TENISA NA SVETU.JEDAN.JEDINI.GENIJE,LEGENDA.,ODUZELI MU NEPRAVEDNO BRITANCI 2 hilj.POENA,ZARADICE ON JOS 10 hilj BRAVOO ZA NASEG SRBINA.,NAJBOLJII

  • nibrS

    29. januar 2023 | 18:45

    I ti si gnjido svojim pisanjem doprineo da No1eta tretiraju kao kriminalca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA