Stižu čestitke Novaku od kolega tenisera: Javio se i njegov mladi prijatelj iz Danske, kao i Hrvat

Borna Ćorić, Holger Rune, Kristina Mladenović i Vašek Pospišil samo su neki od igrača koji su čestitali na velikom uspehu

  • 0
Novak Đoković, Australijan open 2023, Stefanos Cicipas pehar Foto: Tanjug/AP

Veliki uspeh postigao je Novak Đoković osvajanjem desetog Australijan opena u svojoj karijeri. Trijumfom nad Stefanosom Cicipasom poravnao se i sa Rafaelom Nadalom na večnoj listi po broju osvojenih trofeja na Grend slemovima, na koti 22.

Čestitke su konačno stigle i od Rafaela Nadala, dan kasnije, kao i od Rodžera Federera, koji je još juče gospodski čestitao našem Noletu na osvojenoj tituli u Melburnu.

Međutim, i mnogi drugi teniseri su odlučili da podele svoju radost zbog osvajanja Đokovićeve titule, pa su se javljali i oni koji su još davno završili svoju karijeru, ali i oni mladi koji se tek probijaju kroz ATP listu.

Tako je Đokovićev kolega iz Hrvatske, mladi i sjajni Borna Ćorić među prvima putem društvenih mreža čestitao Đokoviću na tituli.

- Svaka čast, Nole, na ovom velikom uspehu. Niko ovo ne zaslužuje više nego ti - napisao je Borna.

Vrlo brzo se javio i mladi Danac, kojem je Novak Đoković bio veliki uzor pri odrastanju i treninzima, a koji je sada među deset najboljih na ATP listi. Kaže da mu je ovo motiv da još više napreduje da bude kao on, a u pitanju je naravno Holger Vitus Nedksev Rune.

- Kada vaši idoli iz detinjstva nastavljaju da osvajaju Grend slemove, onda i vi morate da radite bolje nego ikada. Podignite standard. Čestitke Novače x 22 - napisao je simpatični Rune.

Stigao je Novakov pehar i do WTA konkurencije, pa je Kristina Mladenović primetila kako je Novak stigao do trofeja i nakon svega što se desilo prošle godine.

- Šta je prošao prošle godine i vratio se da pobedi na ovaj način. Ponos. Najbolji svih vremena - napisala je Kristina.

Još jedan Novakov prijatelj iz organizacije PTPA, Vašek Pospišil rekao je da nikada u životu nije bio srećniji.

- Ne mogu da se setim da li sam ikada bio srećniji zbog toga što je neko dobio teniski meč. Ovo je tako zasluženo, Nole x 22 - uz emodži jarca.

Video: Postoji neki viši razlog zašto se sve to dogodilo: Prva izjava Novaka dan nakon osvajanja AO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA