≫ 

Ovo su satovi šampiona: Novak uz pehar nosio dva skupocena modela od titanijuma

Lepo je Novak promovisao svoje sponzore u Australiji

  • 14
Satovi koje nosi Novak Djokovic Ilustracija: Tanjug/AP/hublot.com/

Novak Đokovićje osvajanjem jubilarnog 10. Australijan opena, a ukupno 22. Grend slem trofeja ispisao istoriju. Imao je Novak mnoge benefite od toga, oborio je mnoge teniske rekorde, vratio se na 1. mesto na rang listi, zaradio je ozbiljan novac, ali su i njegovi sponzori imali ozbiljne koristi.

Pre svega, Novak je izreklamirao njihov brend neverovatno! Ovo je bila jedna od najboljih sportskih priča u istoriji, godinu dana posle progonstva iz Australije se vratio kao pobednik na veličanstven način.

Nema sumnje da su mnogi koji su ga se odrekli u tim momentima, kada mu je bilo zabranjeno da igra, sada ne znaju šta će od muke.

Ali, uz njega je ostao "Lakost", koji sada bere plodove ove saradnje, koja je takođe bila na klimavim nogama kada Novak nije mogao da igra zbog toga što nije primio vakcinu. Ipak, istrajali su i ostali uz Novaka, koji im je to vratio na najbolji mogući način.

Sada svi pitaju za njegovu brendiranu jaknu sa 22 krokodila na grudima, koja je proizvedena u limitiranom broju.

Takođe, priča se i o njegovim karakterističnim bocama iz kojih je pio tokom turnira, a koje su plod saradnje sa austrijskom firmom u koju je uložio milione.

Ali, kada je bilo teško, nakon što je Seiko napustio Novaka, uz njega je je stao novi brend satova - Hublot.

Sada Novak posle velikih trijumfa na ruci ima model ove kompanije, a nakon što je osvojio pehar, nosio je dva različita modela u dva dana.

Tokom govora je imao model "Big Bang MECA-10 Ceramic Blue", čija je cena 22.200 evra. Izgrađen je od titanijuma i keramike, otporan je na vodu do 100 metara dubine.

Drugi model je "Big Bang Unico Essential Grey", koji je proizveden u svega 200 primeraka.  Njegova cena je 20.700 evra, a takođe je izgrađen od titanijuma, a karatkterističan je i po tome što možete da vidite unutrašnjost sata i gotovo čitav mehanizam.

Video: Novak ponosno prošetao pehar Melburnom dan nakon osvojene 10. titule na AO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pr@vednik

    31. januar 2023 | 18:04

    NOLE MOGU DA TE MRZE I PROZIVAJU ZA VAKCINU I sve ostalo... i TATA I MAJKA su LEGENDE. .. SRBI PRAVOSLAVCI SA BOžANSKOM DUŠOM.... 🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤️🙏 I DALJE O NAJLEPŠOJ TRADICIJI I SPRKOM NARODU PROMOVISI NAS PO SVETU🇷🇸🙏 BOG TE VESELIO🙏🇷🇸

  • Vladimir

    31. januar 2023 | 18:50

    Nole je br 1, a Hublot je Yugo 45 u svetu satova... Ja mislio stavio je na ruku Patek Philippe ili Jacobs & co... 🤣 Limitirana serija od 20K eu🤣 .... ko razume, shvatice

  • Opanak

    31. januar 2023 | 23:04

    Ej bre sajdzije pa vi ste veci strucnjaci za satove nego za tenis...nije pitanje proizvoda nego love od sponzorstva eno i Peugeot se zajebo pa raskinuo zbog manije vakcine pa sad nije bio na dodeli...bio i Swici vise puta i gledao izloge brendova pa svaki ima ponudu od hiljadu do milion koji naravno ne stoji u izlogu tako da su vam uporedjenja glupa...a ti najskuplji kostaju vise zbog zlata i dijamanata nego zbog mehanizma, pa svi brendovi su tacni ko sat. I ne vredjajte seljake koji vas hrane vi koji nikad u zivotu sami niste proizveli nista. Seljak je za vas misaona imenica a vi ste stado konzumera ocito.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA