Objavljeni snimci Novaka sa aerodroma: Još jednom je pokazao kakva je ljudina

Iako su ga policajci i obezbeđenje požurivali, Đoković je ispunio svima želju za selfi i autogram

  • 5
Novak Đoković Foto: MN Press

Novak Đoković je u velikom stilu napustio Melburn! Pre godinu dana je prognan iz zemlje, a sada je iz Australije otišao kao pobednik, sa jubilarnom 10. titulom sa Australijan opena i kao najveći teniser svih vremena, uz izjednačen rekord od 22. Grend slem titule.

Za razliku od pre godinu dana, kada smo videli tužne slike, kako Novaka odvode poput kriminalca u pratnji policije, sa maskom na licu, ovoga puta je Nole u potpuno drugačijem raspoloženju otišao iz Melburna.

Na Tviteru su objavljeni i snimci sa aerodroma kada Novak ide na svoj "gejt". Navijači su ga i tamo opsedali i jurili za selfi i autogram, a on je svima izlazio u susret i fotografisao se i potpisivao rekvizite i zastave, iako je bio okružen i policajcima koji su ga pratili i pokušavali da sklone navijače u jednom momentu.

Ipak, Novak je našao vremena za sve navijače da im ispuni želju i ulepša dan ili ostavi uspomenu za sva vremena, tako da je pokazao još jednom da nije samo veliki šampion, već i veliki čovek.

Pogledajte i sami snimke sa aerodroma:

Video: Prelepi kadrovi snimljeni dronom: Kula Beograd sijala u znaku našeg Novaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    2. februar 2023 | 14:25

    Jedan je Nole i jedini!

  • Nena

    2. februar 2023 | 14:54

    Još jedan takav ne postoji,samo je Bog iznad....

  • Caca

    2. februar 2023 | 17:37

    On je naš ponos,naš KRALJ,naš jedini i najbolji teniser i kao čovek ,u svemu je naj naj bolji,zato ga volim. Sto je prizemna, poštuje svoje navijače i svoj narod TEORIJU. IDEMOOOOOOO😘💋💘💝👍🏻😘🥰😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA