Nikad aktuelnija pesma za Novaka Đokovića, "Srčani udar" posvetio stihove koji zrače izuzetnom snagom

Pesma je izašla ranije, ali je posle novog trofeja na Australijan openu postala ponovo aktuelna

  • 2
Novak Đoković Printscreen: Twitter/@SonySportsNetwk

Novak Đoković je ispisao nove granice istorije, uspeo je da osvoji Australijan open i tako dođe do svog 10. trofeja u Melburnu, odnosno 22. na svim Grend slemovima u karijeri. Ovaj rezultat je mnoge zadivio, a i po ko zna koji put privukao pažnju na srpskog asa.

Đokoviću ovaj trofej i posebno znači, jer je pre godinu bio praktično proteran iz Australije nakon svih skandala u januaru. Suđenja, zatočeništvo u veoma surovom hotelu... Samo su neke od stvari koje su zadesile srpskog tenisera, da bi se on vratio jači nego ikad.

Vratio se i osvojio trofej. Zbog njegove borbe, želje, aktuelna je postala i pesma grupe "Srčani udari", koja se zove "Trofej od papira", a koja je posvećena upravo srpskom teniseru.

- Imao sam san, da vidim planetu, da postanem najbolji na svetu. A kad' mene kući zovu zvona, džaba svetla Vimbldona, džaba vam plaže Monte Karla. Kada mene, kući zovu zvona, džaba svetla Vimbldona, džaba vam plaže Monter Karla - samo su neki od stihova koji se prožimaju kroz ovu pesmu.

Video: Kosi tata, kosim i ja: Trešti sa terse u Melburnu dok Srđan Đoković slavi 10 Novakovu titulu na AO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA