≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Održan žreb za AO: Đoković saznao potencijalne rivale na putu ka tituli

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doduše, i dalje ne zna ko mu je rival u 1. kolu

  • 0
Novak Đoković, Australijan open 2023, Stefanos Cicipas pehar Foto: Tanjug/AP

Najbolji svetski teniser Novak Đoković saznao je prvog rivala na ovogodišnjem Australijan openu i na otvaranju pomenutog takmičenja igraće protiv kvalifikanta/laki luzera!

Đoković brani titulu i juri svoj 25. Grend slem, a takmičenje u Melburnu će se održati od 14. do 28. januara. Podsetimo, na njemu neće biti Rafaela Nadala koji se povukao zbog povrede.

Ukoliko prođe u drugu rundi, a ne bi trebalo da bude problema, Đoković će tamo igrati protiv boljeg iz duela Popirin - Polmans.

Tomas Ečeveri je potencijalni rival u 3. rundi, ali tu su i Endi Mari i Gael Monfis koji vrebaju. Ben Šelton i Adrian Manarino su u četvrtoj, Novak bi u četvrtfinalu mogao da naleti na Stefanosa Cicipasa ili Tejlora Frica.

Zatim i na Janika Sinera ili Andreja Rubljova u polufinalu i eventualno na Karlosa Alkaraza u finalu. Uz Španca, tu su još Danil Medvedev i Aleksander Zverev.

Alkaraz će na startu igrati protiv Rišara Gaskea, Medvedev čeka kvalifikanta, Siner neće imati lak posao protiv Botika van de Zandšlupa, dok Cicipas "udara" na Matea Beretinija.

(Telegraf.rs)

Video: "Kralj se vratio", potvrdio je i Australijan Open: Zavirite na trening Novaka Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA