≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sabalenka odbranu pehara započela brutalnim gaženjem Nemice, Voznijacki se vratila posle četiri godine

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beloruskinja sve rešila za manje od sata

  • 0
Arina Sabalenka Foto: Tanjug / AP

Prvi dan Australijan opena pobedom je zaključila Arina Sabalenka i to vrlo ubedljivo... Ela Sajdel iz Nemačke nije mogla da pruži otpor aktuelnoj šampionki i osvojila je samo gem, 6:0, 6:1.

Jasno je bilo od samog početka da je druga na svetu previše snažna za 18-godišnju teniserku, ali je makar uspela da se upiše u drugom setu. Beloruskinju u drugom kolu očekuje meč sa Brendom Fruhvitrovom. koja je ispisala istoriju zajedno sa Alinom Kornejevom.

U drugom delu žreba Karolina Voznijacki je napravila veliki povratak u Melburn posle četiri godine i posle predaje prošlogodišnje polufinalistkinje Magde Linete prošla dalje.

Poljakinja je izgledala neprepoznatljivo i na kraju se povukla posle problema sa povredom u drugom setu pri rezultatu 2:6, 0:2, pa će najverovatnije doživeti veliki pad. Sa druge strane Dankinja je nakon porođaja i pauze učestvovala na US Openu, i tako posle tri i po godine prvi put bila na terenu, a sada je nastavila sa serijom solidnih igara.

Ona će u drugom kolu igrati protiv Ruskinje Marije Timofejeve.

(Telegraf.rs)

Video: Ispod haljine ni traga od gaćica: Arina Sabalenka bez donjeg veša na zvaničnoj večeri WTA tura

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA