≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šampionka Vimbldona doživela debakl i ispala sa Australijan opena

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jastremska prepustila samo tri gema Vondrušovoj

  • 0
Marketa Vondrušova Foto: AP/Tanjug

Češka teniserka Marketa Vondrušova, aktuelna osvajačica Vimblodona, doživela je težak poraz na startu Australijan opena i ispala je sa pomenutog takmičenja!

Nju je posle samo 76 minuta borbe, i to u dva seta, u potpunosti nadigrala Ukrajinka Dajana Jastremska i prepustila joj samo tri gema - 6:1, 6:2.

Za razliku od Vondrušove, koja je sedma na svetu, Jastremska zauzima 93. poziciju na VTA listi. Međutim, to je nije sputalo da odigra jedan od svojih najboljih mečeva.

Imala je Čewhinja određenih problema sa povredom kuka tokom nedavnog Junajted kupa, gde je igrala i sa Olgom Danilović, mada se na to nije žalila na startu AO.

Jastermska je vrlo brzo povela sa 5:0, ne dozvolivši rivalki da pripreti ni u jednom trenutku. Iskoristila je svoju prvu set loptu, da bi drugi otvorila sa dva brejka (3:0).

Čehinja je brzo vratila jedan, zatim ponovo izgubila servis, a nakon što je na 5:2 spasila jednu meč loptu Jastremske, prilikom servisa Ukrajinke u narednom gemu nije mogla ništa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA