≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mari na ivici suza priznao da je odigrao možda poslednji Australijan open!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ečeveri prošao u drugu rundu

  • 1
Endi Mari Foto: Tanjug / AP

Argentinski teniser Tomas Martin Ečeveri plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas u prvom kolu pobedio Britanca Endija Marija 3-0, po setovima 6:4, 6:2, 6:2. Ono što je ipak privuklo više pažnje od samog nastupa je konferencija za medije tokom koje je nekadašnji broj jedan bio na ivici suza.

Dugo se Endi muči sa povredama, operacijama i oporavkom, a sada je možda odigrao i svoj poslednji uvodni Grend slem u godini.

Vrlo slabo je izgledao na terenu, Argentinac se za sve pitao i sa velikim brojem brejkova 44. na svetu poslao kući. Mari je posle meča bio vidno emotivan.

- Definitivno postoji mogućnost da će ovo biti poslednji put da igram ovde. I da, mislim da je tako, verovatno zbog toga kako je meč prošao, zbog svega što se desilo, ne znam... Dok igrate meč, očigledno pokušavate da kontrolišete svoje emocije, fokusirate se na poene i sve. Kada si na poen do kraja, ti razmišljaš u stilu - ne mogu da verujem da se ovo završilo tako brzo - rekao je Endi, i dodao:

- Da, u poređenju sa mečevima koje sam igrao ovde prošle godine, potpuno je suprotan osećaj kada silazim sa terena. Da, voleo bih da više uvlačim publiku u meč. Samo sam razočaran načinom na koji sam igrao i svim tim stvarima. Težak, težak način da se završi.

Ečeveri će u drugom kolu igrati protiv Gaela Monfisa posle eliminacije Janika Hanfmana (3-0).

Svoj poslednji Australijan open potencijalno su odigrali i Stanislas Vavrinka i Miloš Raonić, pošto je Švajcarac poražen od Adrijana Manarina sa 3-2, dok je kanadski teniser predao meč Aleksu De Minoru u trećem setu.

(Telegraf.rs)

Video: Endi Mari o Đokoviću: "Bilo bi lakše da se vakcinisao"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA