Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser koji igra za SAD oduševio svet: Poklonio poen protivniku posle greške sakupljača loptica

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kovačević je bio svestand a je klinac napravio grešku i poneo se kao veliki gospodin

  • 2
Aleksandar Kovačević Foto: AP/Tanjug

Neverovatna situacija viđena je u sredu ujutru na Australijan openu, tokm meča između Karena Hačanova i Aleksandra Kovačevića - Srbina koji nastupa pod američkom zastavom!

Iako nije morao, Kovačević je u jednom trenutku priznao poen Hačanovu nakon što je sakupljač loptica na mreži napravio katastrofalnu grešku.

Sve se dešavalo na startu drugog seta, Hačanov je vodio sa 2:1 i servirao u situaciji kada je Kovačeviću trebao poen da vrati brejk.

Usledio je jak servis Rusa, Kovačević je to nekako vratio, a dečak na mreži nije dozvolio da loptica padne na stranu terena na kojoj je bio Hačanov. Procenio je da će izaći u aut i napravio je grešku.

Ljut je Hačanov bio s razlogom, žalio se kod sutkinje, da bi se nedugo zatim zahvalio Kovačeviću na sportskom potezu godine.

- Dame i gospodo, iako loptica nije pala na zemlju, gospodin Kovačević je odlučio da prizna poen Hačanovu - rekla je sutkinja, što je izazvalo veliki aplauz publike.

Taj momenat možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Backo

    17. januar 2024 | 08:44

    Lepo. Nasi najposteniji traze srecu daleko odavde. Zasto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA