≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa slika sa Australijan Opena, Srbin i Grkinja odgovorili: "A, šta ako budu igrali Đoković i Cicipas?"

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kompleksu Melburn parka se mogla videti sjajna atmosfera i druženje Srba i Grka koji uzimaju sebe za bratske narode

  • 0
Srbin i Grkinja na Australijan Openu Foto: Telegraf.rs

Zakuvava se polako situacija na Australijan Openu, ostalo je još 16 tenisera u muškom žrebu i očekuju nas mnogi derbi mečevi. Novak Đoković danas ne pre 03.30 časova igra svoj duel protiv Adrijana Manarina, tako da je sve više srpskih navijača u Melburn parku, pa smo tako sreli jedan zanimljiv par koji bi mogao da bude na suprotstavljenim stranama uskoro.

Naime, jedan mladi par iz Australije je u prepodnevnim časovima pristigao na kompleks Australijan Opena, a u pitanju su Srbin i Grkinja koji već generacijama žive na petom kontinentu.

- Nisam baš najbolji sa srpskim - smeje se srpski mladić koji je obučen u stariju garnituru naše fudbalske reprezentacije.

- Naravno, došli smo da podržimo Đokovića. On je najbolji i tu nema reči. A, gledaćemo i Cicipasa - dodaje on, a smeje se njegova lepša polovina.

Ipak, uskoro bi moglo da dođe do "svađe" jer bi Đoković mogao da se sastane sa Stefanosom Cicipasom ukoliko Grk bude savladao Tejlora Frica u osmini finala.

Na pitanje ko će pobediti, Grkinja se ponovo smeje, a Srbin kao iz puške odgovora.

- Đoković! - nije imao dileme.

Naravno, sve u šali i dobroj zabavi.

Novak i Stefanos su prošle godine igrali finale na Rod Lejveru i dobro znamo kakav je ishod bio. Ipak, na kompleksu Melburn parka se mogla videti sjajna atmosfera i druženje Srba i Grka koji uzimaju sebe za bratske narode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA